Qulacomm najavio telefon za ''Snapdragon Insidere''


U svojoj "Snapdragon Insider" zajednici, Qualcomm okuplja preko 1,6 miliona obožavalaca i entuzijasta, koji među prvima dobijaju novosti koje stižu iz ove kompanije. Kako bi zadovoljio ove brojne napredne korisnike, Qualcomm je najavio "Smartphone for Snapdragon Insiders", svoj pametni telefon koji se tako i zvanično zove.

Telefon će biti kreiran u saradnji sa Asus-om, a "Smartphone for Snapdragon Insiders" ne izgleda ništa značajno drugačije od bilo kojeg drugog flagship Android telefona, što je pomalo iznenađujuće, jer će koštati nemalih 1.500 dolara.

Specifikacije su onakve kakve možete očekivati od jednog flagshipa iz 2021. godine, pa će ga tako pokretati Snapdragon 888 čipset, imaće 6,78-inčni Samsung OLED ekran sa 144Hz osvežavanjem slike i Gorilla Glass Victus zaštitom, 16 GB RAM-a, i 512 GB prostora za skladištenje podataka.

Zadnja kamera će imati sistem od tri senzora – glavni 64 MP Sony IMX686, ultraširoki od 12 MP, i telefoto senzor od 8 MP, dok će prednja kamera imati senzor od 24 MP.

Baterija će imati kapacitet od 4.000 mAh sa podrškom za Qualcomm Quick Charge 5 standard brzog 65W punjenja. Ovo će biti prvi telefon koji će nuditi Snapdragon Sound klasifikaciju za reprodukicju Hi-Fi zvuka, a biće integrisana podrška za Wi-Fi 6 i Bluetooth 5.2 povezivanje.

Isporučivaće se sa Android 11 verzijom operativnog sistema, a za početak biće dostupan od sledećeg meseca u SAD-u, Kini, Velikoj Britaniji i Nemačkoj, sa postepenim širenjem na ostale regione.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.