Samsung Galaxy Z Fold 3 stiže 11. avgusta i zameniće Note seriju?


Samsung Unpacked event, koji se tradicionalno održava u drugoj polovini leta, ove godine bi trebao da se održi 11. avgusta, a na njemu bi trebali da budu predstavljeni Samsung Galaxy Z Fold 3 i Galaxy Flip 3.

Primetili ste da na popisu nema novog Note-a, što znači da isti verovatno neće biti predstavljen. Ako je suditi po dosadašnjim glasinama, kojih zapravo nema, neće biti upravo Note-a 21, odnosno naslednika Galaxy Notea 20 (Ultra), predstavljenog u avgustu prošle godine.

O mogućem novom Note-u do sada nije procurela nijedna informacija, što direktno upućuje na činjenicu da ga – neće biti, a ako je verovati glasinama koje kruže, zameniće ga upravo Z Fold 3.

Ovaj preklopni uređaj bi trebao da dobije podršku za S Pen, ali ako je verovati dosadašnjim glasinama, njegovo kućište ga neće sadržati kao što je to do sada bio slučaj sa Note serijom, već će Samsung navodno zasebno prodavati futrole opremljene ulazom za ovu olovčicu.

I kako se čini, Note serija tiho odlazi u istoriju. Mnogi fanovi sigurno neće biti oduševljeni, iako razumemo Samsung-ovu želju da Note pretvori u Fold, odnosno da iz dva zasebna proizvoda napravi jedan. Ipak, ostaje otvoreno pitanje hoće li dosadašnji kupci Note-a hteti da izdvoje 50% više novca za Fold 3, koji je ipak sasvim druga kategorija smartfona.

S druge strane, svakako treba ostaviti otvorenu mogućnost da Samsung u neko doba ipak predstavi Note 21, ali o tome za sada nema ni nagađanja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.