Uskoro ćete lakše primetiti da li je vaš Twitter nalog zaključan ili suspendovan


Twitter je objavio da testira nove napomene koje će služiti da obaveste korisnika u slučaju ako mu je nalog na društvenoj mreži suspendovan ili zaključan i da je u read-only načinu rada zbog kršenja pravila.

Naime, napomene će se pojavljivati na vrhu početne stranice, a Twitter-ov je portparol otkrio za The Verge da njih trenutno testira mali procenat korisnika mreže na iOS-u, Android-u i webu.

"Ako je vaš nalog zaključan ili suspendovan, nekima od vas prikazaće se napomena koja to jasno navodi", objavili su iz Twitter-a.

Portparol Twitter-a navodi da je kompanija započela sa ovim testiranjem nakon brojnih povratnih informacija korisnika koji su saznali da su im nalozi suspendovani ili zaključani tek nakon što su pokušali nešto da objave ili zaprate drugog korisnika.

U napomenama se podseća suspendovaen korisnike da im je nalog trajno u read-only načinu rada, odnosno da ne mogu da objavljuju, retweetuju ili lajkuju sadržaj. Takođe, onemogućena im je i izrada novog naloga, a za pokušaj njegovog vraćanja, potrebno je podneti žalbu Twitter-u.

S druge strane, zaključani nalozi su privremeno u read-only načinu rada i u napomenama se navodi da će se sve mogućnosti najčešće vratiti korisniku u sledećih nedelju dana.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.