Xiaomi Mi Mix 4 imaće potpuno nevidljivu selfie kameru ispod ekrana?


Najsvježije glasine iz Xiaomi tabora najavljuju telefon sa ekranom od ivice do ivice i potpuno nevidljivom selfie kamerom ispod ekrana. Biće skuplji i od Mi 11 Ultra.

Kompanija Xiaomi na skrivanje kamere ispod ekrana radi već godinama, ali do sada još službeno nisu lansirali telefon sa takvim rešenjem.

Bilo je priče da će to biti Mi 10 Ultra, pa ipak nije, a ni Mi 11 Ultra nakon njega nije dobio takvu selfie kameru.

Sad se priča ponovno aktualizovala pa bi prema poznatom leaksteru, prvi njihov telefon sa potpuno nevidljivom selfie kamerom trebao da bude nadolazeći Mi Mix 4.

To potvrđuju i renderi uređaja, koji najavljuju vrlo atraktivan telefon sa ekranom koji se preliva preko bokova i izuzetno tankim okvirom iznad i ispod. Saznaje se i da će ovaj ekran za Xiaomi isporučivati kompanija Huaxing Optoelectronics.



Na leđima je ovde prikazan poveći modul kamere koji integriše i sekundarni ekran, čini se već od onog na leđima aktualnog Mi 11 Ultra flagshipa.

Očekivano, još će nešto biti veće u odnosu na Mi 11 Ultru. To je naravno cena. Ništa još nije službeno pa ni sam uređaj, ali koštaće više od 1200€ koliko Mi 11 Ultra košta u Evropi.

Mi Mix 4 mogao bi da bude predstavljen u avgustu zajedno sa MIUI 13 interfejsom, a priča se o Snapdragonu- 888 ispod haube, podršci za UWB i bateriji kapaciteta 4500mah sa 120W žičnim punjenjem.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.