Zbog ovog ćete verovatno preskočiti iPhone 13 seriju


Novoj iPhone 13 seriji, nakon prilično impresivnih iPhone 12 uređaja od prošle jeseni radujemo se svi, ali zbog ove najsvežije glasine, možda 13-ice ipak ipak odlučite preskočiti.

Iako o iPhone 13 seriji još uvek ne znamo ništa službeno, nije da o njima ne znamo ništa. Znamo tako da će dobiti novi čip ispod haube, nove kamere na leđima i manji notch u ekranu napred, na sva četiri modela.

Iako nije potvrđeno, nadamo se i na to da će iPhone 13 Pro i iPhone 13 Pro Max dobiti 120Hz LTPO ekrane, dok će ovi ne-Pro modeli zadržati klasične 60Hz OLED-e. Razloge sasvim jasno treba tražiti u ceni ali i nestašici LTPO ekrana.

Oni pak kojima će nedostajati taj 120Hz panel na cenom povoljnijim modelima, najverovatnije će tim sledom odlučiti preskočiti iPhone 13 i iPhone 13 mini.

Naime, korejski medij The Elec, piše da bi LG mogao Apple da snadbeva dovoljnom količinom LTPO ekrana za iPhone 14 seriju. Navodno će sva četiri iPhone 14 telefona dobiti te 120Hz LTPO panele.

Prednost tih Low-Temperature Polycrystalline Oxide ekrana (LTPO) je u njihovoj energetskoj efikasnosti. To bi na kraju moglo da omogući i taj toliko iščekivani AlwaysON ekran na Apple-ove iPhone.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.