Apple Watch 7 na renderima najavljuje redizajn


Apple će za nekoliko nedelja predstaviti novu iPhone 13 seriju, a izgledno i Apple Watch Series 7. Novi satovi će izgledno dobiti osveženi dizajn, usklađen sa novim izgledom Apple-ovih telefona. Pogledajte kako bi trebao izgledati.

iPhone 12 serija donela je između ostalog osvežen dizajn, koji spaja novo i staro. Apple je vratio ravne ivice, kakve su imali iPhonei četvrte i pete generacije i spojio ih sa modernim ekranima koji prekrivaju celu prednju stranu uređaja.

Te oštre linije osim što izgledaju dobro pogotovo na iPhone 12 i iPhone 12 mini sa mat ivicama, čine da ti telefoni lepše leže u ruci i lakše ih je podići sa ravne površine.

Poznati leakster Jon Prosser tvrdi da će sad i Apple Watch 7 dobiti plošniji, ravniji dizajn u odnosu na prethodne generacije.

Umesto prilično zaobljenog, Apple Watch 7 će izgledno dobiti ravniji ekran i ravne ivice kućišta.

Zadržaće pritom onu fantastičnu digitalnu krunu na boku i dodatnu tipku.

Prosser ima šta da kaže i o hardveru pa kaže da bi manji, a brži Apple S7 čip mogao omogućiti još nešto bolju autonomiju Apple Watch-a.

Apple će navodno iskoristiti prostor implementacijom još veće baterije pa bi uz novi čip, Apple Watch 7 sa 18 sati autonomije, mogao podići na puni dan.

I dalje je to prilično slaba autonomija u odnosu na pametne satove u Android svetu, koji nude i po dve nedelje rada bez punjača.

Uprkos takvoj autonomiji za korisnike iPhone-a boljeg dodatka od Apple Watch-a i dalje nema.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.