Imate problem sa zvučnikom iPhone-a 12? Apple će ga besplatno zameniti


Određeni broj korisnika iPhone 12 i iPhone 12 Pro uređaja prijavljuje probleme sa gornjim zvučnikom tokom telefonskih poziva. Apple je upravo pokrenuo program besplatne zamene spornog modula. Evo ko se sve uklapa u program.

Apple je dakle utvrdio da "vrlo mali" broj korisnika modela iPhone 12 i iPhone 12 Pro imaju problema sa gornjim zvučnikom za vreme telefonskih poziva.

Nevolje su navodno utvrđene samo na tim modelima i to onim proizvedenim u periodu između oktobra 2020. i aprila 2021.

Kompanijin program besplatne popravke po ovom pitanju, odnosi se dakle samo na ta dva modela iz tog perioda. iPhone 12 mini i iPhone 12 Pro Max nisu pokriveni.

Kad pogledate iPhone 12 i iPhone 12 Pro jedan do drugoga sasvim je jasno zašto ta dva modela dele dotični problem. Izuzev kamera na leđima i okvira od nerđajućeg čelika u odnosu na mat aluminijum obične 12-tice, identični su. Imaju iste ekrane, isti dizajn pa verovatno i isti gornji zvučnik.

Ukoliko vam se događa da ako na iPhone 12 i iPhone 12 Pro iz slušalice za vreme telefonskih poziva nema nikakvog zvuka, vrlo izgledno imate pravo na besplatanu popravaku.

U tom se slučaju potrebno je da se javite ovlašćenom Apple serviseru ili distributeru, koji će vas u krajnjem slučaju uputiti na pravu adresu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.