iPhone 13 će zaista biti iPhone 13


Apple će uskoro predstaviti naslednike svoje iPhone 12 serije telefona, koja obara prodajne rekorde širom sveta. Na internetu je osvanula fotografija koja potvrđuje da će iPhone 13 zaista i biti iPhone 13.

Nazivanje koje proizvođači telefona koriste za svoje uređaje, neretko je zbunjujuće. Zbunjivanje je tim veće što je portfolio uređaja širi. Tako je danas možda i najteže pohvatati sve telefone kompanija Xiaomi i Samsung.

Ta dva brenda u cenovnom rasponu od stotinjak pa do nekih 400 evra imaju toliko modela da ni sami ne znaju kako bi ih nazvali.

Apple sa tim baš i nema problema mada se i kod njih broj modela značajno povećao u odnosu na nekad kad su lansirali jedan iPhone godišnje.

Najpre su priču 2014. proširili sa dva modela kada su lansirali iPhone 6 i iPhone 6 Plus. U međuvremenu se dogodilo par SE modela pa i jedan oznake R, a prošle iPhone 12 serija donijela je čak četiri modela.

Brojku 13 mnogi zaobilaze smatrajući je nesrećnom. U hotelima neretko nema sobe broj 13 pa ni sprata sa tom oznakom.

U online anketi na temu kako trebao da se zove ovogodišnji iPhone, ne čudi da naziv iPhone 13 nije dobio najviše glasova. Čak je 74% glasača biralo sve drugo osim iPhone 13. Najpopularniji je ispao iPhone 2021, a najmanje iPhone 12s.

Na sreću Apple kao i obično neće nikoga pitati kako da nazove ovogodišnju iPhone seriju. Objavljena fotografija prodajnog pakovanja, potvrđuje da Apple nastavlja logički sled pa za koji nedelju stiže serija iPhone 13.

Ispod naziva iPhone 13, vidimo dobro nam poznat natpis:
Designed by Apple in California, Assembled in China.

Prema do sada raspoloživim informacijama, opet stižu iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max i iPhone 13 mini.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.