Jedan od uređaja sa nadolazećeg Galaxy Unpacked eventa već unboxan na videu


Kompanija Samsung 11.8. održaće svoj novi Galaxy Unpacked event na kojem će predstaviti ceo niz novih uređaja, među kojima su Galaxy Z Fold3 i Z Flip3 savitljivi uređaji, ali i Galaxy Watch4 i Galaxy Buds2 slušalice sa ANC-om. Nešto od toga već se našlo u pravom unboxing videu uoči službenog predstavljanja.

Bilo bi lepo da je neko već unboxovao ove nove savitljive telefone pa i Galaxy Watch4, ali za sada ćete se morati zadovoljiti Galaxy Buds 2 TWS slušalicama sa aktivnom supresijom buke.

U videu ispod videćete par Olive Green Galaxy Buds 2 slušalica. U paketu je četvrtasta kutijica za punjenje, same slušalice, kabal za punjenje, dodatni silikonski čepići i uputstva.

Prodajno pakovanje ističe najvažnije funkcije ovih slušalica kao što su aktivna supresija buke ANC i do 20 sati autonomije.

Kutijica za punjenje spolja je bele, a iznutra maslinasto zelene boje kao i same slušalice.

Uparivanje je pojednostavljeno u smislu da slušalice ne treba izvlačiti iz kutijice za ulazak u mod uparivanja. Dovoljno je samo jednu i drugu pritisnuti i postupak uparivanja se pokreće.

U ovom su slučaju odmah sa interneta povukle i ažuriranje teško 10MB.

Kroz aplikaciju Galaxy Wear podešavaju se glavne postavke poput gesti, kvaliteta zvuka i aktivne supresije buke u tri stepena.

Za sada ne znamo koliko će Galaxy Buds 2 koštati, ali svakako se čine zanimljivima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.