Netflix počeo da testira mobilne igre u Poljskoj


Kao što je to najavio pre nekoliko meseci, Netflix je odlučio svoje poslovanje proširiti izvan streaminga filmova i serija, kako bi ostvario zaradu na novom poslovnom područiju i kako bi smanjio pritisak konkurencije drugih platformi koja postaju sve jače poput Disney Plus-a, koji je sve svoje filmove i serije povukao na sopstvenu platformu.

Iz tog razloga Netflix je odlučio da razvije servis sličan Apple Arcade-u i Google Play Pass-u, što znači da će pretplatnici platforme imati mogućnost pristupa katalogu video igara bez dodatnog plaćanja nove usluge.

Netflix je upravo započeo sa testiranjem nove usluge u Poljskoj, gde nudi igre putem Android aplikacije, što znači da za sada želi da distribuira isključivo mobilne igre.

U ponudi se trenutno nalaze samo dve igre: Stranger Things: 1984 i Stranger Things 3, ali Netflix kaže da se testiranje servisa nalazi u ranoj fazi pa će korisnici stoga biti suočeni sa malim brojem naslova i možebitnim bugovima pre nego što se platforma detaljno ispegla i popuni većim brojem igara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.