OnePlus 9RT stiže uskoro i to sa Android-om 12


OnePlus do kraja godine navodno neće lansirati novi flagship telefon, ali to ne znači da neće nijedan. Sveža novost iz tog tabora najavljuje za oktobar OnePlus 9RT, prvi s OxygenOS-om 12 temeljenom na Android-u 12.

OnePlus je ove godine uz OnePlus 9 i 9 Pro predstavio i model OnePlus 9R, ali njega na evropskim poljanama nismo imali prilike da vidimo.

Kompanija će u oktobru predstaviti još jedan zanimljiv telefon. Taj isto tako najverovatnije neće na ove prostore, ali možda nas i iznenade.

U svakom slučaju kako se saznaje, OnePlus 9RT biće osvežena verzija tog 9R modela. Dobiće opet 6.55″ Fluid AMOLED ekran sa 120Hz osveženjem.

Zadržaće 4500 mAh bateriju sa 65W punjenjem, a kao pokretački čip dobiće opet Snapdragon 870 ali neku "poboljšanu verziju".

Značajniji upgrade trebala bi da bude nova glavna kamera na leđima. Tamo će umesto 48MP Sony IMX586 glavne kamere dobiti 50MP Sony IMX766 senzor. Uz nju će bez dileme dobiti i ultra-široku kameru.

Možda i najzanimljivije u svezi sa tim telefonom je činjenica da će biti prvi sa novim OxygenOS-om 12 temeljenom na novom Android-u 12.

Koliko će koštati kao ni hoće li ga biti i na međunarodnim tržištima još se ne zna.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.