Samsung uklanja oglase iz svojih aplikacija


Mnoge korisnike Samsung-ovih Android telefona prilično su nervirali oglasi u Samsung-ovim aplikacijama, jer su želeli da dobiju isključivo ono što su platili, bez reklamnih sadržaja koji su im kvarili korisničko iskustvo.

Nedavno su internetom počele da kruže glasine da Samsung napokon namerava da ukloni sve oglase iz svojih aplikacija, čak i one koji reklamiraju njegove sopstvene proizvode, a sada je to izgleda započeo da realizuje, barem prema tvrdnji Softpedije.

Kako biste uklonili oglase iz postojećih Samsung-ovih aplikacija poput Weather-a (vremenske prognoze), to će biti realizovano kroz automatsku nadogradnju, a ukoliko nemate uključenu opciju "automatike" možete je pokrenuti ručno.

Za sada to funkcioniše nira samo na spomenutoj Weather aplikaciji, ali očekuje se da će Samsung slične nadogradnje koje uklanjaju oglase iz korisničkog interfejsa uskoro uključiti u sav svoj softver, uključujući i aplikacije koje već imate "preloadovane" na svojim uređajima.

Treba naglasiti da Samsung ovo još nije službeno objavio tako da ćemo na potpuno "ćišćenje" možda morati malo da pričekamo.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.