WhatsApp bi uskoro mogao da bolje poveže Android i iPhone


WhatsApp razvija potpuno nov način na koji će korisnici moći prebacivati razgovre sA iOS-a na Android, prenose WABetaInfo i 9to5Google. Funkcija bi mogla da popravi jedan od najvećih problema sa iPhone-om i Android-om - nemogućnost prebacivanja skladištenih razgovora između platformami. Detalji o razvoju funkcije u WhatsApp-ovom se softveru pojavljuju od aprila.

Slike koje je podelio WABetaInfo prikazuju opciju "Prebacite razgovore na Android" u najnovijoj verziji WhatsApp-a za iOS. Drugi snimak prikazuje ekran na kojem korisnike moli da ostave iPhone otključanim za vreme prenosa.

Većina dokaza, u svakom slučaju, pokazuje da Facebook radi na sistemu za prebacivanje razgovor-a sa iPhone-a na Android, iako postoje informacije da će se razviti softver za obrnuti prenos.

WhatsApp-ov novi alat za prebacivanje mogao bi da bude deo inicijative "Prebacite se na Android", svojevrsnog odgovora Apple-ovom softveru za prebacivanje sa Android-a na iOS pod imenom "Move to iOS".

Drugi izveštaji takođe nalažu da WhatsApp radi na razvoju podrške za rad na više uređaja odjednom, prebacivanju razgovora među brojevima, iako je nepoznato kada će ijedna od ovih funkcija postati dostupna.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.