YouTube testira jeftiniju opciju pretplate


YouTube je još u leto 2019. godine izbacio svoju Premium pretplatu, koja za cenu od 749 dinara kod nas (ali 11.99 EUR u Evropi) omogućava reprodukciju video zapisa u pozadini i bez oglasa, njihovo preuzimanje, pristup originalnim sadržajima pojedinih autora i naposletku slušanje muzike u okviru YouTube Music-a.

Ali, čini se da YouTube testira Premium Lite, jeftiniju opciju pretplate koja bi za cenu od 6,99 evra omogućila korisnicima pregled video zapisa na webu, iOS-u, Android-u, pametnim televizorima i igraćim konzolama bez oglasa, ali sa nedostatkom reprodukcije u pozadini, offline preuzimanja i YouTube Music-a.

"U Severnoj Evropi i zemljama Beneluksa, testiramo novu ponudu kako bismo korisnicima dali još veći izbor. Premium Lite košta 6,99 evra mesečno i uključuje pregled video zapisa bez oglasa na YouTube-u", potvrdio je portparol YouTube-a za The Verge.

Budući da cena pretplate na YouTube Premium varira zavisno od držae, pretpostavlja se da će Premium Lite u Srbiji iznositi oko 60 posto cene od običnog Premiuma, kao što je to slučaj u zemljama gde se on testira, pa će domaći korisnici za njega trebati pripremiti oko 449 dinara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.