Galaxy S22 biće novi super kompaktni telefon?


Sve koji se nadaju novom kompaktnom flagship telefonu zanimaće sveže vesti iz Samsung-ovog tabora. Galaxy S22 navodno stiže sa manjim ekranom od Galaxy S21 i Galaxy S20 prethodnika.

Budući da danas većina pametnih telefona ima ekrane sa dijagonalom većom od 6.5 inča, pojam kompaktnog telefona nije ono što je nekad bio.

Najmanji kompaktni flagship telefon na tržištu bez dileme je iPhone 12 mini, a uskoro će biti i njegov naslednik iPhone 13 mini. Obojica dolaze sa 5.4-inčnim ekranom, a sve ostalo što nude čini ih itekako flagship telefonima.

Na primeru iPhone 12 mini kompakta pokazalo se da su ekrani manji od 6 inča danas ipak nezanimljivi pa je pitanje koliko dobro će proći njegov naslednik.

Samsung već marljivo radi na Galaxy S22 seriji, koja stiže vrlo verovatno već u januaru. Činiće je opet tri modela, a najmanji među njima, Galaxy S22 biće navodno manji i od Galaxy-a S21 i Galaxy-a S20 pre njega.

Nakon glasina o manjem kapacitetu baterije, leaker Ice Universe sad na Twitter-u najavljuje i manji ekran. Galaxy S22 bi ekranom dijagonale 6.06 inča tako mogao da postane najbolji novi kompakt flagship u Android svetu.

Opremi li ga Samsung vrhunskim 120Hz AMOLED ekranom, čipom i kamerama oprostiće mu se i ta relativno mala 3700mAh baterija.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.