Google Pixel 3 telefoni umiru i niko ne zna zašto


Vlasnike Google Pixel 3 i Pixel 3 XL telefona ovih dana, čini se u masovno, more iznenadna umiranja njihovih telefona. Iz čistog mira, ta dva modela ovih dana naglo otkazuju. Garantni rok je naravno istekao.

Ogledni Google-ovi telefoni, nekad Nexus-i, a danas Pixel-i na ovim prostorima nikad nisu bili nešto naročito dostupni. Zašto je to tako nema nekog pametnog odgovora. Jednostavno ih nema, a kad se pojave višestruko su skuplji nego na Zapadu.

Bilo kako bilo, treća generacija Pixel-a, i to oba onaj obični i XL model ovih dana masovno otkazuje. Pretvaraju se u cigle, a niko ne zna zašto. Google je navodno pokrenuo nekakvu istragu, ali službeno još nisu ništa komentarisali.

Prema do sada raspoloživim informacijama, nisu svi Pixeli 3 na svetu umrli, ali ne znači da neće. Može se raditi o hardverskom nedostatku na određenoj seriji, ali to se tek treba utvrditi.

Naravno, cela priča je tim gora budući da su Pixel 3 i Pixel 3XL sad već tri godine stari uređaji, a garantni rok je istekao.

Ni trenutak u kojem ova priča kola internetom i blogosferom za Google nije nimalo zgodan. Naime, do predstavljanja novih Pixel 6 i Pixel 6 Pro telefona ostalo je vrlo malo.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.