Kuo: iPhone 14 Pro stiže s punch hole ekranom i 48MP kamerom


iPhone 13 serija upravo kreće put svetskih tržišta, ali renomirani Apple analitičar već ima šta da kaže o iPhone 14 seriji. Evo što ćete propustiti ako se odlučite za iPhone 13 Pro.

Četiri nova iPhone 13 modela predstavljena pre nedelju dana donose novi pokretački čip, bolju autonomiju, naprednije kamere i manji notch u ekranu.

Pro modeli dobili su i još bolje ekrane u odnosu na iPhone 12 modele i nude adaptivnu stopu osveženja koja će na inteligentan način ponuditi do 120Hz osveženja, a time i još fluidniji prikaz.

Međutim, ako ste jedni od onih koji su se nadali zaslonu bez ureza na vrhu i kamerama sa još više megapiksela, zanimaće vas šta Min Chi Kuo ima da kaže o iPhone-ima koji stižu za godinu dana.

Naime, prema njegovim saznanjima i prognozama, iPhone 14 serija, tačnije iPhone 14 Pro doneće upravo to. Navodno će dobiti u Android svetu već neko vreme prisutni punch hole ekran, a na leđa 48MP širokougaonu kameru.

Ukidanje notcha za posledicu će verovatno imati ukidanje i Face ID autorizacije i povratak Touch ID čitača otisaka. Njega će vrlo izgledno implementirati ispod ekrana, što je isto funkcija u Android svetu prisutna već dosta dugo.

Kuo je usput ponovio i svoje uverenje da na proleće 2022. stiže povoljniji iPhone SE sa podrškom za 5G mreže.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.