Samsung ažuriranjem donosi dodatnih 4GB RAM-a na Galaxy A52s 5G


Novom trendu u Android taboru pridružiće se i Samsung, koji će svoj nasvježiji Galaxy A model sa podrškom za 5G opremiti virtuelnom RAM memorijom. Novo ažuriranje za Galaxy 52s 5G od 250MB donosi mu dodatnih 4GB RAM-a.

Takozvani page file ili virtuelni RAM u svetu računara nije nikakva novost, a neki, mahom kineski brendovi počeli su u zadnje vreme na isti način da podebljavaju radnu memoriju svojih telefona.

Tim putem sad kreće i Samsung. Ažuriranjem za svoj Galaxy A52s 5G omogućio je aktiviranje dodatnih 4GB virtuelnog RAM-a, što bi dodatno trebalo da poboljša performanse tog telefona.

Podsetimo ovaj najsvežiji član Galaxy A porodice uveliko je nalik na Galaxy A52 5G i dolazi sa 6.5″ Super AMOLED ekranom u FHD+ rezoluciji sa 120Hz osveženjem i 32MP selfie kamerom u rupici u ekranu.

Pozadi nosi četverostruku kameru sa 64MP glavnom kamerom sa OIS-om, 12MP ultra-širokom i 5MP makro i 5MP senzorom dubine.

Pokretan je Snapdragon 778 5G čipom i 6GB RAM-a u osnovnom modelu sa 128GB data memorije i 4500 mAh baterijom.

Od tih 128GB data memorije, ovim novim ažuriranjem oznake A528BXXU1AUH9 dodeliće dodatnih 4GB, kako ga u Samsung-u zovu, RAM Plus radne memorije.

Koliko će to realno poboljšati performanse ovog telefona, teško je reći pre nego što ga isprobamo. Virtualni RAM nikako nije isto što i onaj pravi, ali valjda u tome ima i nešto više od marketinškog trika.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.