WhatsApp za iOS konačno možete da koriste na više uređaja istovremeno


Kao što je i obećao, WhatsApp je juče lansirao Multi-device beta podršku za iOS. Ovo konkretno znači da ukoliko posedujete iPhone, na isti WhatsAapp nalog možete linkovati četiri različita uređaja, ali naravno, iz Apple-ovog eko-sistema. Dakle možete koristi dva ili iPhone-a (ako ste toliko bogati) sa jednim brojem ili ga povezati sa Mac računarom.

Ulov je da prilikom instalacije najnovije verzije WhatsAppa za iOS prihvatite uslove korišćenja, budući da se sistem još uvek nalazi u beta fazi, tako da na svom Mac-u možete koristiti sve što i na iPhone-u, uključujući video pozive, naravno, pod istim nalogom.

Jedina digresija je što ovu mogućnost još uvek ne možete koristiti u kombinaciji sa iPad-om, budući da za iPadOS još uvek ne postoji zasebna WhatsApp aplikacija. Očekujemo da Facebook, krovna kompanija WhatsApp-a ovaj nedostatak što pre otkloni tako da ova solucija u potpunosti dobije na smislu.

Kad su Android korisnici u pitanju čini se da će za ove blagodati još morati malo da pričekaju, a koliko dugo, u ovom trenutku se ne zna.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.