Adobe donosi Photoshop i Illustrator na web


Adobe je objavio kako je napravio značajan iskorak u dovođenju Photoshop-a i Illustrator-a na web. Ideja nije da vam se iz web interfejsa ponude sve funkcije uređivanja slika kao i u desktop verziji, već da se vašim saradnicima omogući da u browseru otvore i pogledaju vaš rad kako bi vam upućivali komentare, što podseća na ono što možete raditi sa Google Docs-om.

Trenutno je moguće vaš rad uskladištiti u Adobe Creative Cloud i omogućiti svakome da ga otvori od bilo kuda, ali njima će trebati desktop ili iPad aplikacija.

Sada će sa Photoshop-om ili Illustrator-om vaše kolege moći da pregledaju šta ste radili i komentarisati direktno u browseru bez potrebe za preuzimanjem aplikacija ili pretplate na Creative Cloud.

Osim osnovnih kolaboracijskih alata, Adobe će ponuditi i neke osnovne alate za uređivanje koji će vam omogućiti, kako kažu, "male tweakove i brza uređivanja".

Nove značajke su zasad u testnoj fazi i dostupne su kroz betu za Photoshop unutar Creative Cloud aplikacije, ili kao privatna beta za Illustrator.

Ukoliko želite, možete zatražiti pristup u beta testiranje putem ove poveznice.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.