Galaxy S22 serija bi mogla opet da podbaci na istom testu


Autonomija i danas sve više brzina punjenja ključne su funkcije pri odabiru telefona. Samsung-ova Galaxy S22 serija navodno će opet podbaciti brzinom punjenja naspram konkurencije.

Oni koji koriste Samsung Galaxy S21 Ultra, opremljen 5000 mAh baterijom sigurno nemaju problema sa autonomijom. Reč je o zaista izdržljivom telefonu, koji će retko koga ostaviti na cedilu pre kasnih večernjih sati.

Punjač u paketu sa njim nećete naći, ali to je danas skoro pa normalno. Brendovi poput Xiaomi-ja, koriste taj novi trend, kojeg nameću Apple i Samsung pa uz svoje telefone ne da isporučuje punjač, već isporučuje punjačinu.

Osim što u paketu punjača uopšte nema, najbrže podržano punjenje u Galaxy S seriji je još uvek 25W, a kako piše sammobile, tako će najverovatnije ostati i sa serijom Galaxy S22, koja stiže početkom sledeće godine.

Naime, dočepali su se sertifikata kineske regulatorne ustanove, koji najavljuju opet 25W punjenje.

Ekipa sa portala sammobile ističe da možda još ima nade u brže punjenje. Proizvođači često traže sertifikat za standardne punjače, što ne znači da barem neki od Galaxy S22 modela, neće podržavati i ono njihovo novo 65W punjenje.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.