Galaxy S22 Ultra ipak sa bržim punjenjem?


Nadolazeća Galaxy S22 serija, a posebno Galaxy S22 Ultra nakupila je do sada gomilu objava premda ništa službeno nije poznato. Najkontradiktornije informacije tiču se tehnologije punjenja. Možda ipak ima nade da se Galaxy S22 Ultra puni brže od 25W.

Aktuelni Galaxy S21 Ultra je top telefon i po mnogima i najbolji telefon ove godine uopšte. Opremljen vrhunskim ekranom, top performansama i odličnim kamerama pa i izdržljivom baterijom, Galaxy S21 Ultra upakovan je i u impresivno dizajnirano kućište.

Ono čime baš ne može parirati i mnogim jeftinijim telefonima je brzina punjenja. Naime, uz to što se isporučuje bez punjača u paketu, maksimalno će primiti 25W snage. Dok se neki drugi telefoni s 5000 mAh baterije napune za manje od pola sata, S21 Ultra će na punjaču do 100% provesti oko sat i petnaest minuta.

Za njegovog naslednika – Galaxy S22 Ultra najpre se pričalo o 45W punjenju pa i 65W da bi se kroz glasine vratilo nazad na 25W.

Jedan od najpoznatijih leakstera iz smartphone industrije Ice Universe sad opet vraća priču na 45W punjenje za Galaxy S22 Ultra. Imaće 5000 mAh bateriju, koju će tim 45W punjačem do 70% puniti za 35 minuta.

Samsung će bez dileme morati da ubrza punjenje za Galaxy S22 Ultra, a hoće li to biti 45W ili i brže tek ćemo videti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.