Korisnici Instagram-a se mogu pridružiti grupnim chatovima na Messenger-u


Nakon što je uveo cross-messaging opciju dopisivanja između Messenger-a i Instagram-a prošle godine, Facebook donosi nove korisne novitete među kojima su cross-app grupni chatovi.

Nova opcija će omogućiti kreiranje grupnih chatova sa kontaktima na Messenger-u i Instagram-u, a korisnicima će biti dostupne i ankete poput onih u Messenger-u u direktnim porukama na Instagram-u, kao i cross-app grupnim chatovima ukoliko članovi grupe žele da odluče gde će jesti pizzu i slično.

Instagram je dobio i ekskluzivnu novu funkciju pod nazivom Watch Together, a kako bi se koristila, potrebno je započeti video chat u Instagram-u, pronaći post koji želite da podelite i potom kliknuti share dugme i Watch Together opciju. Takođe, Instagram je dodao neki novi sadržaj američkog DJ-a Stevea Aokija, američkog muzičara Travisa Barkera i američke reperke Cardi B.

Među ostalim novitetima su indikatori tipkanja u cross-app grupnim chatovima za direktne poruke na Messenger-u i Instagram-u. Facebook je kreirao i nove teme za chatove, AR efekte i stickere.

Nove mogućnosti su već dostupne mnogim korisnicima Instagram-a i Messenger-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.