Od sada možete da ocenjujete predinstalirane Apple-ove aplikacija na App Store-u


Korisnici iPhone-a i iPad-a, verovatno su ponekad poželeli da ostave ocenu na App Store-u za poneku kompanijinu aplikaciju koja je došla sa njihovim uređajima, ali ostali su zatečeni kada im to nije bilo dozvoljeno.

Međutim, čini se da se to od izlaska iOS-a 15 promenilo, pa korisnici sada konačno mogu da ocene kompanijine predinstalirane aplikacije te su se odmah bacili na posao, zbog čega je Apple Podcasts ocenjen sa dve od pet zvezdica, dok Files, Apple Maps i Home imaju nešto veće ocene – između tri i tri i po zvezdice.

Korisnici su trenutno najzadovoljniji sa aplikacijom za snimanje audio zapisa, Voice Memos, pa su joj dali 4,1 zvezdicu, a zahvaljujući značajnom ažuriranju u sklopu novog iOS-a, dobro se drži i Weather sa ocenom 3,7.

Budući da je reč o poprilično novom dodatku za kojeg još brojni korisnici ne znaju, većina Apple-ovih aplikacija ima svega nekoliko desetina ocena, ali pretpostavlja se da će se to promeniti u sledećim nedeljama, pa će kompanija zaista dobiti prave povratne informacije koje će moći da iskoristi za daljnja poboljšanja, prenosi 9to5Mac.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.