Procureli renderi Samsung Galaxy Tab S8 tableta


Samsungova Galaxy Tab S serija, popularan je izbor kod kupovine tableta, a sudeći po renderima koje je objavio renomirani leaker OnLeaks, čini se da korejska kompanija radi na novom uređaju koji će uskoro zameniti Galaxy Tab S7.

Dizajn Galaxy Tab S8 tableta ostao je gotovo netaknut u poređenju sa njegovim prethodnikom, izuzev S Pen magnetske trake koja je sada nešto kraća, pa ne dodiruje kamere kao što je to slučaj na Galaxy Tab-u S7.

Osim dizajna Samsung-ovog novog tableta, osvanule su i njegove specifikacije. Naime, Galaxy Tab S8 trebao bi da bude pokretan Snapdragon 888 procesorom uparenim sa 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, uprkos prethodnim glasinama koje su navodile da će imati Snapdragon 898.

Ali, budući da je i Galaxy Tab S7 lansiran sa SoC-om koji tada nije bio najbolji na tržištu (Snapdragon 865+), velika je verovatnost da će Samsung zaista predstaviti novi tablet iz S serije sa Snapdragonom 888, prenosi Android Central.

Dalje, Galaxy Tab S8 navodno će imati 11-inčni LCD ekran rezolucije 1600 x 2560 sa stopom osvežavanja od 120 Hz, zadnje kamere od 13 i 8 MP i prednju od 8 MP, bateriju kapaciteta 8.000 mAh sa podrškom za brzo punjenje od 45 W i senzor otiska prsta na bočnoj strani.

Trenutno nije poznato kada će Samsung predstaviti novi Galaxy Tab, ali pretpostavlja se da će uz standardni model sigurno doći i S8+ ili S8 Ultra, a Zouton predviđa i da će značajno više koštati od Galaxy Tab-a S7.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.