Procureo izgled Metinog pametnog sata, navodno će imati notch


Ovog februara proširile su glasine da će Facebook, odnosno po novom Meta, proizvesti svoj pametni sat s naglaskom na praćenje zdravlja korisnika, slanje i primanje poruka. Kao što je obično i slučaj, "šuškanje" je ubrzo prestalo, sve do juna kada su procurile informacije da bi kompanijin sat između ostalog trebao da ima i dve kamere koje se mogu posebno odvojiti sa ruke za fotografisanje i snimanje video zapisa.

Pet meseci kasnije i svega jedan dan nakon što je Facebook promenio ime u Meta, na Bloomberg-u je osvanula fotografija pronađena unutar Metine aplikacije za njihove pametne naočare Ray-Ban Stories, koja navodno prikazuje kompanijin dugo očekivani pametni sat.

Naime, osim samog dizajna koji je više zaobljeniji nego kod Apple Watch-a, u oči upada "notch" sa prednjom kamerom, koja bi, prema prethodnim navodima, trebala da služi isključivo za video pozive. Govora o drugoj kameri sa zadnje strane za sada nema, ali Bloomberg ističe da je možda reč o prototipnoj verziji sata, koja neće biti namenjena potrošačima, ali i dalje potvrđuje ranije izveštaje o njegovoj izradi.

Iako se još pre spominjalo da će Meta izbaciti ovaj pametni sat već sledećeg ljeta, Bloomerg-ovi izvori navode da još nije poznat datum njegovog izlaska. Podsetimo, kompanijin sat bi trebao da podržava i LTE povezivanje, što znači da ga neće biti potrebno uparivati sa telefonom, a navodno će dolaziti u beloj, crnoj i zlatnoj boji.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.