Samsung navodno zbog Galaxy-ja S21 FE odlaže Galaxy S22 seriju


Sammobile je juče objavio informaciju koja Galaxy S21 FE opet vraća u igru. Ono što je u celoj priči čudno je što će zbog njega navodno odložiti Galaxy S22 seriju.

Galaxy S21 FE, naslednik prošlogodišnjeg Galaxy-ja S20 FE trebao je već da bude predstavljen, ali iako je dobio sve potrebite sertifikate od FCC-a, o njemu još ni traga ni glasa.

Tačnije, Galaxy S21 FE se specifikacijama i renderima pa čak i natpisima u nekim Samsung-ovim prodavnicama otkrio bezbroj puta, ali njih je Samsung u međuvremenu odložio.

Zbog toga se internetom provukla vest da su od njega u potpunosti odustali. Razlog bi trebala da bude nestašica čipova i Samsung-ov fokus na Galaxy-ju Z Flip3, koji je prodajom iznad očekivanja pokupio sve čipove za sebe.

Sad se pak pojavila informacija da Galaxy S21 FE ipak stiže ali u januaru sledeće godine. Navodno će ga predstaviti bez puno buke.

Isti izvor navodi i da će zbog njega planirano predstavljanje Galaxy S22 serije biti odloženo za kraj februara.

Cela prilča je čudna jer Galaxy S21 FE početkom 2022. mogao bi da bude percipiran kao "stari" telefon pa je pitanje kakvu bi prođu u tom slučaju imao.

Opet, bit će svakako i onih koji će verovatno radije posegnuti za Galaxy-jem S21 FE, ali za novom Galaxy S22 serijom. Iz tog ugla odmak od mesec dana između njega i novih Galaxy S22 telefona ne zvuči tako ludo.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.