Izrađivanje stikera na web verziji WhatsApp-a postaje jednostavnije


Do sada je za izrađivanje stikera na WhatsApp-u bilo potrebno preuzeti i instalirati pojedine third-party aplikacije, što je pojedinim korisnicima predstavljalo problem i odgovorilo ih je od realizovanja njihovih ideja. Ali, to se od sada menja, jer je web verzija popularnog komunikacionog servisa postala bogatija za novu funkciju – Sticker Maker.
Naime, kako bi ste napravili vašu personalizovanu nalepnicu, potrebno je otići na WhatsApp web i kliknuti attachments ikonu. Nakon toga klikom na Sticker, otvoriće se prozor za odabir željene slike, koja će se potom moći urediti po želji, a mogućnosti su gotovo beskrajne – dodavanje teksta, emotikona, drugih nalepnica, izrezivanje, uklanjanje pozadine i još mnogo toga.
Trenutno nije poznato hoće li ova funkcija pronaći svoje mesto na WhatsAppu za Android i iOS, ali The Verge navodi da će sledeće nedelje stići u desktop aplikaciju, koja je, podsetimo, nedavno dobila osveženi dizajn, podršku za bezbednosno kopiranje i razne opcije za prolagođavanje razgovora.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.