Nadogradnja od 15MB ispravlja jedan od najvećih bugova Pixel 6 serije


Google je prekjuče sasvim neočekivanim OTA ažuriranjem ispravio jedan od bugova nedavno pristigle Pixel 6 serije. Samo 15-tak Megabajta bilo je dovoljno da navodno prilično spor čitač otisaka Pixel 6 serije pretvori u ono što je trebao da bude u startu.

Priča o bugovima sa kojima su se Pixel 6 i Pixel 6 Pro pojavili na tržištu već je poprilično prožvakana. Neki od tih bugova zabrinjavaju više od drugih. Najviše brine onaj sa treperenjem ekrana Pixel 6 Pro modela, a Google ga je obećao popraviti ažuriranjem sledećeg meseca.

Ovo OTA ažuriranje za Pixel 6 i Pixel 6 Pro stiglo je iznenada. Naime, Google svoje Pixel telefone redovno ažurira jednom mesečno i to svakog prvog ponedeljka.

Ovako neplanirano usred meseca i usred nedelje zaista je neobično. Neobičnije je time što Google zapravo nije ponudio ni nikakvu listu promena koje donosi. Za očekivati je da je nešto bitno pa i kritično što su morali da zakrpe vanredno.

Ispostavilo se da nakon tog ažuriranja teškog jedva 15MB, čitač otiska ispod ekrana Pixel 6 i Pixel 6 Pro telefona funkcioniše puno bolje, brže i pouzdanije.

Neki korisnici na Reddit-u tvrde da im se pouzdanost u očitavanju sa 25% sad popela na 100% i da je sam proces otključavanja značajno brži.

Neko je još primetio da se nakon ovog ažuriranja interfejs kamere rotira prateći orijentaciju telefona pa možda i u kameri ima još promena, koje do sada nisu primećene.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.