Od sada ćete lakše prijavljivati probleme na Instagram-u


Voditelj Instagram-a Adam Mosseri, objavio je na Twitter-u da je kompanija dodala dve nove funkcije, što bi, prema njegovim navodima, trebalo značajno da poboljša korisničko iskustvo Instagram-a. Naime, korisnici će zahvaljujući Rage Shake opciji, od sad moći jednostavno da protresu svoj pametni telefon da bi prijavili problem sa aplikacijom.

Mosseri navodi da će ova funkcija doprineti pružanju povratnih informacija koje će značajno pomoći Instagram-u da popravi neke greške, jer će korisnik moći puno lakše da objasni šta je pošlo po zlu, prenosi The Verge.

Osim toga, na Instagram je stigao i dugo očekivani Carousel Deletion. Reč je o funkciji koja će omogućiti korisnicima da uklone samo jednu od više fotografija iz objave, što do sad nije bilo nikako moguće, pa su mnogi bili prisiljeni da uklone celokupan sadržaj.



Za korišćenje ove opcije, potrebno je otvoriti objavu s više fotografija u aplikaciji, kliknuti meni u gornjem desnom uglu, otići na edit, potom pronaći fotografiju koju želite da uklonite i odabrati delete u gornjem levom uglu.

Voditelj Instagram-a ističe da je Carousel Deletion trenutno dostupan samo na Instagram aplikaciji za iOS, a Rage Shake za sad mogu koristiti isključivo korisnici iz Sjedinjenih Američkih Država.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.