OnePlus Nord N20 5G biće klon iPhone-a?


OnePlus u pripremi ima novi Nord telefon, koji najavljuju juče objavljeni renderi modela OnePlus Nord N20 5G, koji prilično podseća na iPhone.

OnePlus Nord N20 5G bi mogao da bude sledeći telefon te kompanije, pre predstavljanja nove OnePlus 10 serije, koja se očekuje možda već krajem januara sledeće godine.

Renderi uređaja najavljuju dizajn prilično drugačiji od aktuelnih OnePlus telefona na tržištu. Predstavlja svojevrstan spoj OnePlus X modela iz 2015. i iPhone-a serije 12 i 13.

Prednja strana je doduše puno opširnije prekrivena ekranom nego što je bila na modelu OnePlus X, koji je tada imao 16:9 ekran sa dosta praznog prostora ispod i iznad.

Ivice su isto tako pljosnate gotovo kao na aktuelnim iPhone 13 telefonima iz Apple-a, iako je teško razaznati radi li se o metalnom okviru ili je pak plastičan.

Ekran je sasvim ravan, a prema neslužbenim specifikacijama reč je o AMOLED-u dijagonale 6.43″ sa čitačem otisaka ispod i selfie kamerom u gornjem levom uglu.

Na leđima je isto tako za OnePlus nekarakterističan modul kamere sa dva poveća oka jedno iznad drugog i jednim manjim sa strane. Navodno je reč o 48MP glavnoj kameri sa dva 2MP senzora.

Kažu da će ga pokretati Snapdragon 695 čip sa, za sada, nepoznatom količinom radne i data memorije, a tu je i 3.5mm audio izlaz.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.