Ovako će izgledati OnePlus 10 Pro, navodno stiže i ranije od očekivanog


Juče su procureli najnoviji CAD renderi nadolazećeg telefona OnePlus 10 Pro, a temeljeni su na trenutno dostupnim informacijama i glasinama. Nove ilustracije samo potvrđuju već od ranije poznate detalje o izgledu, odnosno dizajnu uređaja, ali je situacija sada puno jasnija.

Osim potpuno novog modula kamere, vidimo da prednja još uvek koristi punch-hole rupicu, iako smo očekivali da će u 2022. godini under-display kamera postati standard. Osim što će uređaj po svoj prilici biti pokretan najnovijim Snapdrag-onom 898, koji tek treba da bude službeno predstavljen, glasine sada kažu da će OnePlus u ovaj model ugraditi 125W brzo punjenje, što u prevodu znači da će se baterija od 4500 mAh od 0 do 100% napuniti za manje od pola sada, verovatno nekih 20-ak minuta.

Predstavljanje uređaja bi se "po kalendaru" trebalo dogoditi na proleće, ali prema nekim glasinama, OnePlus bi ovaj model mogao predstaviti ranije, tj. u februaru, kako bi preduhitrio Samsunag s novom Galaxy S22 serijom. Naravno, ove informacije treba uzeti sa dozom rezerve jer se ipak radi o glasinama.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.