Samsung Galaxy S21 FE - otkriveno gotovo sve


Nakon brojnih glasina koje su navodile da je Samsung odlučio da otkaže Galaxy S21 FE, krajem oktobra izašla je vest da će ga navodno predstaviti na CES-u 2022., koji će se održati od petog do osmog januara u Las Vegasu. Sada, kao potvrda da će Samsung zaista osvežiti svoju Fan Edition liniju, stižu službene reklamne fotografije, koje je uz specifikacije uređaja objavio portal Coinbrs.

Dizajn Galaxy S21 FE pametnog telefona, kao što se i smatralo, gotovo je identičan standardnom S21 modelu, uz malo slabiji kvalitet izrade, odnosno nedostatak metalnog kućišta.

Međutim, sudeći po procurelim specifikacijama, S21 FE trebao bi da ima nešto veći ekran od svog premium "starijeg brata". Naime, S21 dolazi sa 6,2-inčnim ekranom, dok će FE verzija navodno doći sa 6,4-inčnim FHD+ 120 Hz AMOLED ekranom.

Osim toga, baterija kapaciteta 4.500 mAh sa podrškom za brzo punjenje od 15 W, predstavlja mali, ali poželjan skok u odnosu na standardni S21, što će, verujemo, mnogi zainteresovani kupci pozdraviti. Očekuje se da će S21 FE biti pokretan Snapdragon-om 888 ili Exynos-om 2100 i do 12 GB RAM-a i 256 GB interne memorije.

Zadnju stranu uređaja krasiće modul kamere koji se sastoji od glavnog senzora od 64 MP, ultraširokog i senzora dubine, a na prednjoj strani nalaziće se selfie kamera od 32 MP. Treba istaći i IP68 sertifikat otpornosti na prašinu i vodu i ultrazvučni senzor otiska prsta ispod ekrana.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.