Samsung navodno u potpunosti odustaje od Galaxy Note serije


Onima koji prate vesti iz smartphone industrije, a pogotovo Samsung fanovima, to neće neko veliko iznenađenje, ali kako stvari stoje Samsung navodno u potpunosti i zauvek odustaje od Galaxy Note serije.

Već ove godine Samsung je nagovestio da Galaxy Note odlazi u istoriju. Osim što su preskočili dampredstave Galaxy Note21, Galaxy S21 Ultra telefon opremili su podrškom za S Pen, a isto su kasnije napravili i sa Galaxy-em Z Fold3.

Galaxy S22 Ultra, kojeg će kompanija predstaviti početkom sledeće godine, navodno će dobiti i S Pen ulaz pa će time u potpunosti preuzeti ulogu Galaxy Note serije.

ETNews piše da je Samsung zaista u potpunosti odustao od Note serije, a čak će povući i preostale modele na tržištu.

Navodno će to učiniti kako bi se bolje i efikasnije fokusirali na preklopne odnosno savitljive uređaje, u kojima vide budućnost.

Kompanija je navodno postavila cilj da tokom 2022. isporuči 13 miliona savitljivih telefona, čime bi nadmašili isporuke Galaxy Note serije, koja se 2019. prodala u 9.7 miliona primjeraka.

Galaxy S22 Ultra bi trebao da dobije 6.8-inčni ekran sa podrškom za S Pen, a imaće i ulaz u kojem će ga nositi i puniti. Time se zapravo i gubi smisao zasebne Galaxy Note linije, koju je Samsung tradicionalno predstavljao u drugoj polovini godine.

Od sada će taj deo godine za Samsung biti u znaku Galaxy Z modela, kako Flip-a tako i Fold-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.