Samsung već pravi komponente za Galaxy S22


Prema informaciji iz azijskih fabruka Samsung-ovih dobavljača delova i komponenti, nemački portal WinFuture je došao do informacije da je južnokorejska kompanija već započela sa masovnom proizvodnjom prvih delova novog Samsung Galaxy S22 uređaja.

Kako se čini, ta informacija drži vodu jer je u skladu sa Samsung-ovim timelineom, odnosno očekivanim izlaskom flagship telefona početkom 2022. godine.

Novi Galaxy S telefoni do sada su bili lansirani u februaru, a u prodaju kretali u martu, ali ove godine Samsung je to promenio sa Samsung Galaxy S21 uređajem koji je bio predstavljen u januaru. Stoga mnogi očekuju da bi se S22 mogao takođe pojaviti u januaru, što znači da bismo ga u prodaji mogli videti u februaru.

Očekuje se da će Samsung Galaxy S22 stići sa značajnim hardverskim nadogradnjama, koje će uključivati 120 Hz Super AMOLED ekran i poboljšane kamere. Kao i uvek do sada, novi flagship će se u SAD-u i Aziji prodavati sa Snapdragon procesorom, dok će kod nas u Evropi biti opremljen Exynos-om. Tačnije rečeno, američka verzija će raditi na pogon Snapdragon 898 čipseta, a "našu" će pokretati Exynos 2200.

Naravno, sve ovo je još nepotvrđeno od strane Samsung-a pa ne uzimajte zdravo za gotovo dok ne predstave novi flagship na sledećem Unpackedu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.