Samsung već radi na Galaxy-ju Z Fold 4 i Z Flip 4, poznati prvi detalji


Kompanija Samsung radi na razvoju nove generacije preklopnih telefona, a sada iz Južne Koreje stižu prvi detalji o njima.

Reč je u uređajima Galaxy Z Fold 4 i Z Flip 4, koji na tržište stižu 2022. godine. Galaxy Fold 4 će imati poboljšanu tehnologiju kamera ispod ekrana i to se odnosi na obe selfie kamere, unutrašnju i spoljnu.

Zadnje kamere će takođe biti poboljšane, ali još uvek nije poznato šta to precizno znači. Fold 4 bi trebao da ima novu šarku zbog koje bi trebao da bude lakši od prethodnika, a očekuje se i bolja otpornost na vodu i prašinu.

Kapacitet kamere se neće mnogo promeniti u odnosu na Fold 4, a vreme dolaska na tržište bi trebalo da bude veoma slično prethodnoj generaciji.

Flip 4 se već testira u formi prototipa sa selfie kamerom ispod ekrana, kao i sa kamerom u rupičastom izrezu. Čini se da Samsung još uvek nije odlučio koju tehnologiju će izabrati u ovom slučaju. Takođe, razmišlja se i o poboljšanju šarke kao i u slučaju modela Fold 4.

Flip 4 će takođe biti otporniji na vodu i prašinu, a očekuje se baterija istog kapaciteta i veličina eksternog ekrana kao i kod modela Flip 3. Nadolazeći Flip 4 bi trebao da bude predstavljen uz Fold 4 u drugoj polovini 2022. godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.