Twitter konačno prikazuje preview za linkove sa Instagram-a


Nakon što je Facebook 2012. godine kupio Instagram, osnivač društvene mreže Kevin Systrom, zahtevao je da se isključi mogućnost pregleda (preview) objava na Twitter-u. Kao odgovor na to, popularna mikrobloging platforma je odlučila da ukloni funkciju koja omogućava korisnicima da sa lakoćom pronađu ljude koje prate na Instagram-u, pa je tako započela "internet svađa", koja se konačno završila nakon devet godina.

Naime, do srede se prilikom postavljanja Instagram linka na Twitter pojavljivao samo URL tekst, ali sada će se konačno pojaviti njen pregled sa prigodnom fotografijom. Obe društvene mreže su se već pohvalile "zakopavanjem ratne sekire".

"Ako želite svoju najnoviju Instagram objavu da podelite na timelineu Twitter-a, imate sreće: sada kada podelite link na IG objavu u tweetu, ona će se prikazati kao kartica sa pregledom fotografije", napisali su iz Twitter-a.

"Rekli su da se nikada neće dogoditi... pregledne kartice na Twitter-u stižu već danas. Od sada kada podelite Instagram link na Twitter-u, pojaviće se pregled objave", kratko su poručili iz Instagrama.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.