Windows 11 će se drastično ubrzati sledeće godine


Operativni sistem Windows 11 i dalje se sve više širi svetom, a čak i korisnici čiji su računari "pali" na testu kompatibilnosti instaliraju ga alternativnim metodama i većinom tvrde da do sada nisu primetili nikakve probleme u radu s njim.

Ali, ono što su primetili mnogi korisnici je činjenica da Windows 11 radi sporije nego Windows 10, pa su se mnogi žalili Microsoft-u zbog toga. Sve njih će obradovati informacija iz Redmonda, u kojoj Microsoft kaže da će mu rad na performansama biti glavni fokus u razvoju operativnog sistema tokom 2022. godine. Pre svega će se ubrzati startovanje OS-a i renderovanje UI elemenata na ekranu, a između ostaloga testiraju i skalabilnost postavljanja 10k dugmeta na ekranu.

Ukratko rečeno, Microsoft korisnicima obećava znatno povećanje brzine rada Windows-a 11 mada ga ne želi upoređivati sa performansama brzine Windowsa 10 pa tek trebamo da vidimo hoćemo li sledeće godine "poboljšanja performansi" uopšte osetiti sa istim hardverom koji koristimo danas.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    Interesantno, ali kod mene Win 11 Pro na ThinkPad 490s radi drasticno brze nego win 10 Pro (oba sistema su licencirana /ne piratske verzije).


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.