Galaxy S10 i Galaxy S20 serija dobijaju Android 12 i One UI 4.0


Android 12 do sada nije dobilo puno telefona, a uz OnePlus 9 seriju samo je Samsung odlučio da svoje telefone pre kraja godine častiti ažuriranjem na najsvežiju verziju Android-a. Sada je dostupno Android 12 ažuriranje za Galaxy S10 i Galaxy S20 seriju.

Samsung je među prvima počeo sa Android 12 ažuriranjem pre mjesec dana kad su nadogradili svoju Galaxy S21 seriju. Ažuriranje kao ni za OnePlus 9 seriju nije išlo glatko. Bilo je bugova zbog kojih su ažuriranje u nekom trnutku obustavili pa opet nastavili.

Slično je bilo i sa Samsung-ovim Galaxy Z Flip3 i Z Fold3 preklopnim telefonima, ali izgleda da su i tu ispravili bugove i ponovno pokrenuli ažuriranja.

Danas kreću Android 12 ažuriranja i za Samsung Galaxy S20 seriju ali i dve godine staru Galaxy S10 seriju. Nadogradnja pogađa i Galaxy S20 FE i Galaxy Note20 modele.

Ažuriranje osim Android-a 12 sa sobom donosi i Samsung-ov One UI 4.0, koji donosi brojne novosti i proširuje funkcionalnosti uređaja.

Vlasnici uređaja Galaxy S10 serije u Nemačkoj sada dojavljuju da njihove uređaje pogađa ažuriranje oznake G97xFXXUEGULB, a osim Android-a 12 donosi i Google-ovu bezbednosu zakrpu za decembar.

Za očekivati je da će Samsung uskoro pustiti Android 12 ažuriranje i za Galaxy Note 10 modele.

Nadajmo se da će sve proći glatko, a kao i obično, pametno je pričekati koji dan i osluškivati šta kažu oni koji su svoje telefone ažurirali.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.