Galaxy S22 Ultra na novim fotografijama


Samsung Galaxy S22 Ultra ili po nekima Galaxy S22 Note, sve je češće viđen na fotografijama uživo. Sada su dostupne fotografije u poznatoj fantomski crnoj boji.

Malo je toga ostalo za saznati o najjačem modelu nadolazeće Galaxy S22 serije, ali radujemo se svakom novom detalju. Već od ranije znamo da će Galaxy S22 Ultra biti ultimativni spoj Galaxy S i Galaxy Note serije. Internetom se u nekom trenutku provukla i informacija da će ga Samsung nazvati Galaxy S22 Note.

Imaće dizajn vrlo nalik na poslednji Galaxy Note sa velikim ekranom i ulaz za S Pen olovku.

Na leđima će doneti novi modul kamere koji je više nalik na onaj sa Galaxy A32 mid-range modela ali na modul kamere aktuelnog Galaxy S21 Ultra telefona.

Naime, umesto četvrtaste grbe sa objektivima, ovde će svaki objektiv štrčati sam za sebe. Čini se da se Samsung neće odreći zaista impresivne fantomski crne varijante, u kojoj i aktuelna Ultra izgleda odlično.

Prema raspoloživim informacijama Samsung neće menjati senzore kamere pa ćemo opet dobiti 108MP glavnu kameru, ali sa nekim novim mogućnostima. Naime, najavljuju se fotografije sa još više detalja, snimanje u punih 108MP pa i snimanje makro fotografija tim glavnim senzorom.

Dalje najavljuje se i još bolja video kamera, koja će zahvaljujući tzv. Wide Shift OIS-u ponuditi 58% bolju stabilizaciju videa.

U onom njihovu režimu portretnog videa, uređaj će koristiti AI za predviđanje kretnji subjekta pa bi zamućivanje pozadine trebalo da bude još preciznije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.