Instagram sledeće godine vraća hronološko prikazivanje postova


Instagram iz dana u dan postaje mnogo popularnija platforma od Facebook-a, pa često uvođenje promena i novih opcija ne iznenađuje toliko. Tek nakon što su najavili da uvode značajnu zaštitu tinejdžera na svojoj platformi, Instagram ponovo donosi nove promene.

Nakon što su 2016. godine nametnuli svim korisnicima da im feed prikazuje algoritamski složene postove umesto onog hronološkog, kompanija je odlučila da iz istorije vrati i ponovo implementira funkciju hronološkog prikazivanja postova.

Trenuti feed koristi veštačku inteligenciju da bi odredio za koje objave bi korisnik mogao da bude zainteresovan. Ipak, mnogim korisnicima se takav način funkcionisanja ne sviđa, pa bi želeli da vide postove onim redom kako ih objavljuju korisnici koje prate.

Iz kompanije su javili da je do ove promene došlo zbog toga što je postalo nemoguće za većinu ljudi da vide sve, posebno one postove koji su im značajni, tako da će hronološka verzija feeda biti opcionalna, i očekuje se da bude implementirana u prvom kvartalu sledeće godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.