OnePlus povukao Android 12 nadogradnju za OnePlus 9 seriju


Nakon što je Samsung povukao Android 12 za Galaxy Z modele, sada je OnePlus povukao svoj OxygenOS 12 za seriju 9. OnePlus je OxygenOS 12 temeljen na Androidu 12 za OnePlus 9 i 9 Pro u opticaj pustio 6.12. Oni koji su ažuriranje s nestrpljenjem pokupili u proteklih nekoliko dana žustro prijavljuju bugove i izostanak funkcija na koje su računali.

Tako neki prijavljuju crn ekran i po nekoliko sekundi nakon otključavanja uređaja. Drugi su pak imali problema sa kvalitetom telefonskih poziva i sporom Wi-Fi vezom.

Trećima ide na živce što ne mogu da isključe Google Feed sa vestima na krajnjoj levoj stranici Početnog ekrana, a ima i onih koji se žale na nestale opcije prilagođavanja ikonica pojedinačno, uređenja ikonica u statusnoj traci i ne baš glatke animacije interfejsa.

Sve to zajedno podstaklo je OnePlus da ažuriranje suspenduju i o tome se i službeno oglase. Njihovi stručnjaci, uhvatili su se posla u peglanju bugova pa bi ažuriranje uskoro opet trebalo da bude objavljeno.

"We are aware of the issues caused by the OxygenOS 12 update and our software team is fixing them. We will suspend this software update and roll out a new iteration as soon as possible."

Do tada se nezadovoljni ažuriranjem instruiraju kako se rollback postupkom vratiti na OxygenOS 11. Neprinatan deo tog postupka je gubitak svih podataka budući da uređaj pri njemu prolazi kroz reset na fabrička podešavanja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.