Otključavanje hotelske sobe pomoću iPhone-a ili Apple Watch-a


Apple se udružio sa Hyatt-om u svrhu predstavljanja nove funkcije koja će omogućiti korisnicima da otključavaju svoje hotelske sobe pomoću iPhone-a ili Apple Watch-a, objavio je američki lanac hotela na svom službenom blogu.

Reč je o korisnoj mogućnosti zbog koje više neće biti potrebno "čačkati" po džepovima u potrazi za ključem od sobe, pogotovo nakon noćnog provoda. Naime, gosti će nakon rezervacije dobiti digitalni ključ koji će biti potrebno spremiti u Apple Wallet pomoću World of Hyatt aplikacije te će se on aktivirati prilikom dolaska u hotel, a deaktivacija će se izvršiti automatski prilikom odjave.

Zahvaljujući digitalnom ključu, ako gost u nekom trenutku poželi da produži svoj boravak, moći će to napraviti bez odlaska na recepciju. Prema pisanju Engadget-a, ako se dogodi da je baterija na Apple Watch-u ili iPhone-u pri kraju, automatski će se uključiti Power Reserve način rada koji će omogućiti otključavanje sobe bar još pet sati.

Treba istaći da trenutno samo šest Hyatt-ovih hotela u Sjedinjenim Američkim Državama podržava ovu funkciju, ali s vremenom će se otključavanje soba pomoću iPhone-a ili Apple Watch-a omogućiti u hotelima širom sveta.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.