Samsung Galaxy S22, S22+ i S22 Note - prve fotografije uživo


Naslov je možda mali clickbait jer se ne radi o pravim uređajima, već o njihovim maketama čija je svrha pripomoć u proizvodnji dodatne opreme, npr. maskica i zaštitnih folija, kako bi bile spremne uoči početka prodaje. Ipak, makete su u ovakvim slučajevima verne i ne treba sumnjati u njihovu autentičnost niti činjenicu da su izgledom i dimenzijama identične pravim uređajima.

Dakle, pred nama su redom: Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ i Samsung Galaxy S22 Note. Ovaj poslednji naziv još je uvek u fazi nagađanja, a navodno bi trebao da zameni oznaku "Ultra".



Razlog tome je dodavanje S-Pen olovke u kućište, čime su S i Note serija sada objedinjene. Ali ipak, ako pogledamo malo pažljivije, videćemo da dva manja modela donose sada već tradicionalni S dizajn, dakle sa zaobljenim kutovima, dok je Ultra/Note prilično četvrtast, dakle baš kao što je to nekad bio – Note. Poslednji koji je Samsung predstavio bio je Galaxy Note 20 Ultra, a ove godine ga je u izvesnom smislu zamenio novi Fold.

Ne treba sumnjati da će novi S22 Note imati osiguran uspeh na tržištu, i mnogima će zapravo olakšati izbor jer će sada S serija u start doneti sve ono što bi Note inače doneo na jesen.

Službeno predstavljanje se očekuje u februaru sledeće godine, a nedugo zatim i početak prodaje.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.