Sudar Tesle i iPhone-a 13 Pro Max


Neobična saobraćajna nezgoda dogodila se ove nedelje u SAD-u, a za nju je svet saznao putem Twitter-a. Vlasnica Tesle podelila je fotografije posledica "sudara" sa iPhone-om na autoputu, pri brzini od 112 km/h

Korisnica Twitter-a koja se na toj društvenoj mreži naziva Stella Vitae, inače je vlasnica Teslinog električnog automobila i, sudeći prema njenom profilu, velika obožavateljka svega što radi Elon Musk. Ove nedelje ova se Amerikanka vozila svojom Teslom po autoputu, kada joj se na putu iznenada našao nečiji – iPhone 13 Pro Max.

Telefon je očito ispao iz nekog automobila (ili iz džepa vozača motora) ispred nje. Prema onome što je napisala na Twitter-u, potom je skakutao po kolovozu, da bi se nakon toga zabio – direktno u prednju masku njene Tesle. U tim trenucima je ona vozila brzinom od 70 milja na sat (oko 112 km/h), pa se Apple-ov telefon, s kućištem od nerđajućeg čelika, poprilično duboko zabio u Teslinu masku, i tamo se zaglavio, ostavivši iza sebe oštećenje poput metka.

Prema njenom svedočenju, u tim je trenucima mislila da je pokupila kakav komad metalne krhotine sa ulice, pa se zaustavila na prvom sledećem punjaču kako bi proverila šta se dogodilo. Vrlo zanimljive slike posledica ovog neobičnog sudara odmah je stavila na Twitter, gde su postale hit. "Dobro da nije bila reč o Nokiji 3310", jedan je od češćih komentara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.