Sve veće šanse da novi iPhone SE stigne na proleće


Na proleće 2022. proći će dve godine otkako je Apple lansirao drugu generaciju iPhone SE uređaja, a tech novinari širom sveta sada su sigurni da tada stiže i njegov naslednik.

Prvi cenom povoljni iPhone SE Apple je lansirao 2016. U kućište nekadašnjeg iPhone-a 5, Apple je nagurao čip novije generacije i bolju kameru. Ponudio ga je za 399 evra i mnogi su se bacili na njega.

Četiri godine kasnije, 2020. stiže druga generacija iPhone SE telefona, ovaj put temeljen na platformi iPhone-a 8. Mnogi su i u njemu videli upravo ono što su spremni da plate. Naročito je odgovarao onima koji su odlučili svoje iPhone 6 i 6s telefone zameniti nečim svežijim.

iPhone SE 3, kako zovu nadolazeću treću generaciju Apple-ovog “jeftinjaka” unazad nekoliko meseci zbunjuje kontradiktornim glasinama.

Neke među njima zazivaju osvežen dizajn sa 6.1-inčnim ekranom od ivice do ivice pa čak i bez notcha sa rupicom selfie kamere.

Drugi pak najavljuju dizajn identičan onome na prošlom modelu, ali sa osveženim hardverom.

Zadnjih par nedelja, sve više leakstera upućuje na iPhone SE 3 opet temeljen na dizajnu iPhone-a 8 sa Touch ID tipkom i LCD ekranom podebljeg okvira.

Kažu da je Apple spreman da otpočne probnu proizvodnju uređaja, nakon čega će uslediti masovna proizvodnja i lansiranje uređaja na proleće.

Novi iPhone SE 3 navodno će dobiti Apple A15 Bionic čip ispod haube i podršku za 5G povezivanje, a koštaće opet 399 evra.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.