Unboxing Galaxy S21 FE telefona pre predstavljanja


Samsung službeno još nije predstavio Galaxy S21 FE, ali to nekog nije sprečilo da ga detaljno predstavi u unboxing videu. Evo šta donosi.

Galaxy S21 FE biće dakle, četvrti član još uvek aktualne Galaxy S21 ekipe flagship telefona. Nakon Galaxy-ja S21, S21+ i S21 Ultra stiže i taj Fan Edition model. Poput svog prethodnika znanog kao Galaxy S20 FE za zadatak ima ponuditi pregršt premium funkcija po povoljnijoj ceni.

Kao što ćete videti u unoxingu ispod, Galaxy S21 FE je upravo ono što smo do sada o njemu saznali, a stiže u “eko pakovanju" u kojem je uz telefon tek USB C kabal.

Kako se rane već saznalo, Galaxy S21 FE ima 6.4″ Dynamic AMOLED ekran u FHD+ rezoluciji sa 120Hz stopom osveženja. U rupici u ekrana ima 32MP selfie kameru.

Pozadi su tri 12MP kamere, a glavna i 3x telefoto kamere opremljene su OIS stabilizacijom.

Ovde unboxovani model je pokretan Snapdragon 888 čipom, mada se očekuje da na nekim tržištima bude pokretan i Exynos 2100 čipom. Ovde je 6GB RAM-a i 128GB data memorije.

Baterija je kapaciteta 4500mah, a puniće se 25W punjačem, kojeg ćete morati nabaviti zasebno.

Kućište je vodootporno po sertifikatu IP67, a u ponudi će biti modeli u lavanda ljubičastoj, crnoj, beloj i maslinasto zelenoj boji.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.