Galaxy S22 serija biće zaštićena Gorilla Glass Victus+ staklom


Samsung će prema najsvežijim glasinama iz poznatog leakstera celu Galaxy S22 seriju opremiti još izdržljivijim Gorilla Glass Victus+ staklom.

Još ranije saznalo se da će sva tri modela Galaxy S22 serije nositi staklo napred i pozadi. Podsetimo, prošlogodišnji Galaxy S21 5G je neke uvredio plastičnom poleđinom, koja realno ne pričinja nikakve probleme.

Ove godine staklo je na sve strane pa će to valjda zadovoljiti i one koji za svoj novac očekuju samo najbolje materijale.

Ice Universe, poznat po svojim špijunskim informacijama iz Samsung-ovog ali i drugih tehno tabora, najavljuje još bolju Gorilla Glass Victus+ zaštitu. Nije još sasvim jasno hoće li to novo zaštitno staklo biti sa obe strane ili samo na prednjoj, ali svakako raduje.

Ranije smo saznali i da će Galaxy S22 Ultra dobiti posebno Corning-ovo Super Clear Glass staklo na kamerama, koje bi trebalo da redukuje refleksije pri snimanju u izvor svetla. To je nešto što muči i one najbolje na tržištu pa i Apple-ove iPhone.

Saznalo se i da će Galaxy S22 serija doneti i solidan izbor boja kućišta pa će Galaxy S22 Ultra biti dostupan u crnoj, beloj, zelenoj i Burgundy crvenoj varijanti.

Galaxy S22 i S22+ će pak uz crnu, belu i zelenu dobiti i ružičasto-zlatnu varijantu.

Sva tri modela će sasvim izvesno biti vodootporna poput njihovih prethodnika.

Ništa još nije službeno potvrđeno, ali sve upućuje na Galaxy Unpacked 8. februara kada će kompanija predstaviti Galaxy S22 seriju telefona i novi 4nm Exynos 2200 sa AMD grafikom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.