Google Play igre dostupne za Windows


Google je lansirao Google Play Games betu za Windows, što znači da se teoretski možete registrovati i zaigrati Android igre na svojem računaru bez korišćenja spoljnog emulatora, ali samo ako se nalazite na pravom mestu. Naime, beta je trenutno dostupna samo u tri zemlje, Hong Kongu, Južnoj Koreji i Tajvanu.

Ako ste se ovih dana tamo slučajno zatekli iz turističkih ili poslovnih razloga, moći ćete na svom desktop računaru ili laptopu zaigrati popularne Android naslove kao što su Mobile Legends: Bang Bang i Summoners War i uživati u igranju na velikom ekranu pomoću miša, tastature i drugih kontrolera, kao što možete videti u videu ispod.

Ukoliko se ne nalazite na dalekom istoku, dobra vest je što Google Play Games beta već ima i svoju strpsku stranicu, što znači da se možete prijaviti da vam pošalju obaveštenje kada će biti dostupna u našem regionu, putem ovog linka.

Google je najavio da će Google Play Games za PC biti dostupan globalno tokom ove godine, ali kako se čini, na svom računaru nećete moći igrati baš svaku igru iz Google Play Store-a već samo one za koje Google isposlovati dozvolu. Tako da se možemo samo nadati da će svi najveći hitovi sa Android-a biti jednog dana biti dostupni.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.