Honor Magic V biće predstavljen 10. januara


Tajna da Honor priprema preklopni smartfon sa savitljivim zaslonom, odavno je otkrivena, jer je i sama kompanija u više navrata puštala teasere. Najnovija informacija o lansiranju novog top modela stiže na svežoj ilustraciji sa najavom o službenom predstavljanju uređaja za kinesko tržište.

Tako bi Honor Magic V svetlost dana trebao da ugleda 10. januara, a trebao bi da ga pokreće Huawei-jev Kirin 9000 procesor. Uređaj će po svoj prilici velikim delom preuzeti tehnologiju koju smo upoznali na Huawei-ju Mate X2, sa 8-inčnim ekranom u rasklopljenom stanju i 6,45-inčnim pomoćnim.

Prema najnovijim glasinama, ovo bi trebao da bude jedan od najpristupačnijih preklopnih uređaja na tržištu, ali o tome za sada nema službenih informacija. Ostaje nam da pričekamo još pet dana, kada ćemo saznati sve detalje.

Podsetimo, svi novi Honor uređaji na globalno tržište dolaze sa Google servisima, budući da je Huawei ovaj brand nedavno prodao konzorcijumu trećih kineskih kompanija koje ne podležu američkim sankcijama.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.